SEARCH AND PRESS ENTER

Under min praktikperiod på Metaform AB abetade jag mycket med Friends of Executive, som är ett företag som driver ett VD-nätverk, genomför utbildningar och rekrytering på chefsnivå.  Arbetet bestod av att jag producerade och skapade innehåll för deras sociala medieplattformar, inklusive Instagram och LinkedIn. Ett stort fokus låg på att marknadsföra ett kommande evenemang; Friends of Executives årliga VD-konferens i Båstad.

Som en del av mina ansvarsområden har jag designat olika grafiska element för konferensen; annonser för LinkedIn och Instagram med syfte att presentera konferensens föreläsare. Utöver detta designade jag printmaterial såsom menyer, namnskyltar, backdrops, rollups, vepor och rörligt media (keynotepresentationer och videoproduktion) allt för att förhöja upplevelsen på evenemanget.

Genom allt arbete följdes Friends of Executives grafiska profil till punkt och pricka och säkerställde på så sätt att allt material var enhetligt och representerade deras varumärke på ett professionellt och igenkännbart sätt.

Att arbeta med Friends of Executive har gett mig möjlighet att inte bara tillämpa mina designkunskaper, utan också att förstå vikten av att arbeta med och förhålla mig till en befintlig grafisk profil. Genom att vara en del av Metaform AB har jag fått en unik inblick i hur en kreativ byrå samarbetar med kunder och implementerar deras varumärkesidentitet i olika marknadsföringsmaterial.

Som en del av mina ansvarsområden har jag skapat olika grafiska element för konferensen. Detta inkluderade att designa annonser för LinkedIn och Instagram för att introducera de talare som skulle närvara. Dessutom tog jag fram fysiska material såsom menyer, namnskyltar, bakgrunder och mycket mer för att förhöja upplevelsen på evenemanget.

Allt jag skapade och designade gjordes i strikt enlighet med Friends of Executives grafiska profil. Genom att följa deras riktlinjer säkerställde jag att allt material var enhetligt och representerade deras varumärke på ett professionellt och igenkännbart sätt.

Att arbeta med Friends of Executive har gett mig möjlighet att inte bara tillämpa mina designkunskaper, utan också att förstå vikten av att anpassa mig till en befintlig grafisk profil. Genom att vara en del av Metaform AB har jag haft en unik inblick i hur en kreativ byrå samarbetar med kunder och implementerar deras varumärkesidentitet i olika marknadsföringsmaterial.